Chinees-Indisch buffet

  • Soepen
  • soto ayam( gekruide kippesoep)
  • Chinese tomatensoep

  • vleesgerechten
  • daging rendang ( gesoofd rundvlees cocossaus )
  • daling Bali ( gestoofd rundvlees in ketjapsaus)
  • babi pangang ( reepjes varkensvlee in saus met atjar)
  • sateballetjes ( gehaktballetjes in satesaus)

  • visgerechten
  • ikan assem manis ( stukjes gefrituurde nijlbaars in een zoetzure saus)
  • ikan smoor djawa ( garnalen in frisse pittige ketjap saus

  • kip gerechten
  • kip pangang balletjes ( kipgehaktballetjes in een zoetzuresaus met atjar )
  • ayam kerrie ( kip in kerrysaus met champignons )
  • sate ayam( stukjes kipfilet in orientaalse pindasaus)
  • ayam kecap ( kipfilet in zoetzure saus)

  • groenten gerechten
  • Tjap Tjoy ( gemengde groenten op chineese wijze )
  • tunnis broccoli( verschillende soorten groenten in vlammende saus)
  • phak phad raum mit(roerbak groenten )

  • eiergerechten
  • telor kuning( gekookte eieren in kerrie/kokossaus)
  • dadar isi( roergebakken ei met groenten in zoet zure saus )
  • (geserveerd met ; atjar tjampoer salade,augurkjes,sambal, ketjap, kroepoek, gebakken uitjes,seroendeng, bami, nasi en witte rijst )

  • dessert buffet
  • indische spekkoek
  • verse fruitsalade met lychees