Koud Buffet "Eindhoven"

  • Gevulde eieren naturel
  • Gekookte achterham met grote asperges
  • Kalfsmedallion met vruchten
  • Filet american met gehakte uitjes en eitjes
  • Tomaten gevuld met Hollandse garnalen in cocktailsaus
  • Huzarensalade met diverse groenten
  • Waldorffsalade met noten en vruchten
  • Fruitsalade in slagroom
  • Verse gekookte rode zalm met diverse garneringen
  • Gerookte forel met diverse garnituren
  • Kiprolade met portpate' en vruchten
  • Hollandse garnalen met ananas en halve eitjes
  • Gerookte paling met citroen en olijven
  • Plank met diverse soorten paté en garnering van vruchten
  • Ardennerham met meloenbootjes gegarneerd met rouanen
  • Plank met diverse soorten kaas en garnering
  • Hollandse garnalen met verse ananas
  • Haringfilets met uienringen en garnering
  • Drumsticks van kip met vruchten
  • Carpaccio van runderfilet met pijnboompitten
  • Mayonaise, ravigotesaus en cocktailsaus
  • Stokbrood, focaccia, boter en kruidenboter
  • Keuze warme gerechten : zie warme gerechtenlijst