Koud Buffet "Eindhoven"
Gevulde eieren naturel
Gekookte achterham met grote asperges
Kalfsmedallion met vruchten
Filet american met gehakte uitjes en eitjes
Tomaten gevuld met Hollandse garnalen in cocktailsaus
Huzarensalade met diverse groenten
Waldorffsalade met noten en vruchten
Fruitsalade in slagroom
Verse gekookte rode zalm met diverse garneringen
Gerookte forel met diverse garnituren
Kiprolade met portpate' en vruchten
Hollandse garnalen met ananas en halve eitjes
Gerookte paling met citroen en olijven
Plank met diverse soorten paté en garnering van vruchten
Ardennerham met meloenbootjes gegarneerd met rouanen
Plank met diverse soorten kaas en garnering
Hollandse garnalen met verse ananas
Haringfilets met uienringen en garnering
Drumsticks van kip met vruchten
Carpaccio van runderfilet met pijnboompitten
Mayonaise, ravigotesaus en cocktailsaus
Stokbrood, focaccia, boter en kruidenboter
Keuze warme gerechten
: zie
warme gerechtenlijst